!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

botuliini & täyte-
ainehoidot

 

BOTULIINI KIVUN HALLINTAAN JA ESTEETTISEEN HOITOON

 

Botuliinipistoshoito on todettu tehokkaaksi avuksi liian kovan purennan, hermo- tai lihasjumien aiheuttamaan kipuun ja päänsärkyyn. Botoxia eli botulinumtoksiinia käytetään purentavaivojen ja kasvojen alueen kipujen hoidossa sekä suun ja kasvojen esteettisten haittojen korjaamisessa.

 

Botuliiniruiske on turvallinen, ei-kirurginen vaihtoehto hampaiden voimakkaan yhteenpuremisen aiheuttamiin ongelmiin, jotka tunnetaan myös nimellä bruksismi. Hoito sopii erityisesti pitkäaikaisista purentavaivoista kärsiville asiakkaille; varsinkin jos aiemmat hoidot eivät ole tehonneet tai kivut ovat selvästi lihasperäisiä. Botuliinin tehosta migreenin hoidossa on myös paljon näyttöä viime vuosilta: botulinumtoksiini voi olla ratkaisu silloin kun perinteiset estohoidot eivät ole taltuttaneet migreeniä.

 

Botuliinia käytetään myös suun ja kasvojen esteettisten haittojen korjaamisessa, kuten ilmeryppyjen silottamisessa. Tyypillisiä kohteita ovat otsan poikittaisrypyt, kulmakarvojen väliset pystyrypyt ja silmäkulmien naururypyt.

Botuliinihoidon hinta:  1 alue          299€

2 aluetta                                                 399€

JUVEDERM-TÄYTEAINEHOIDOT

Ovatko Juvéderm™ -täyteainehoidot minua varten?

Juvéderm™ -täyteainehoidot sopivat kaikille, jotka kokevat ikääntymisen muutokset, kuten juonteet tai uurteet häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla huulia sekä kosteuttaa ihoa. Hoito on yleistynyt merkittävästi kuluneiden vuosien aikana ympäri maailmaa. Tänä päivänä se on nopea, turvallinen sekä minimaalisen toipumisajan vaativa toimenpide.

 

Miten täyteaine toimii?

Allerganin Juvéderm™ täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen ei-eläinperäisistä ainesosista. Juvéderm™ -täyteainehoito täyteläistää, kosteuttaa sekä silottaa ihoa välittömästi.

 

Miten toimenpide tehdään?

Toimenpiteen aikana ihoon ruiskutetaan hyvin ohuen neulan avulla Juvéderm™-geeliä toivottuun kohtaan. Hoito on nopea toteuttaa, yleensä aikaa kuluu alle 30 minuuttia. Juvéderm™ -hoitotulos on nähtävissä heti ja iho on tasaisempi ja luonnollisen näköinen.

 

Onko toimenpide kivulias?

Juvéderm™ -täyteaine sisältää 0,3 % lidocain-puudutetta, joka alentaa epämiellyttäviä tuntemuksia merkittävästi. Tästä huolimatta kivun kokeminen on yksillöllistä ja tarpeen vaatiessa ihon pinta voidaan lisäksi puuduttaa paikallisesti puuduttavan voiteen avulla ennen toimenpidettä.

 

Kuinka kauan tulos säilyy?

Hoidon vaikutus säilyy iholla puolesta vuodesta vuoteen jopa kahteen. Juvéderm™ -täyteaine poistuu ihosta aineenvaihdunnan myötä hiljalleen. Se ei siis ole lopullinen eikä se jätä ihoon pysyvästi merkkejä toimenpiteestä.

 

Täyteainehoidon hinta, Juvederm:   299,00 €   /  0,55 ml  /  1 ruisku

399,00 €  /  1,1 ml

  

 

Täyteaine- ja botoxhoitojen yhdistelmä, ennen ja jälkeen (hml Jeevana Subasinghe)

 

 

PRP-HOIDOT

Mitä PRP-hoidot ovat?

PRP (Platelet Rich Plasma) eli verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste, jota saadaan hoidettavan omasta verestä. GLO PRP -soluhoito hyödyntää elimistön omia paranemismekanismeja ja stimloi ihon uusiutumista. PRP-menetelmässä hoidettavalta otetaan pieni määrä verta (n. 10–40 ml), josta verihiutaleet erotetaan ja aktivoidaan. Näin saadaan eroteltua käyttöön verihiutalepitoinen plasma (PRP), jonka kasvutekijöitä voidaan injektoida hoidettavalle ihoalueelle

 

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii erinomaisesti ihon kunnon parantamiseen sekä juonteiden ja ryppyjen silottamiseen, myös silmänympärysiholle. Sarjahoidon tuloksena iho on heleämpi ja nuorekkaampi.

 

Ota yhteyttä ja kysy hinta-arvio!

 

Kalevankatu 4 A, Helsinki

Scroll to top Call Now