fbpx

Tarjous: hammasimplantit alkaen 1350 € 25% alennus

Normaali 1800€

Saat meiltä nyt implantoinnin kruunuineen alkaen 1350 € rajoitettu erä.

Hinta sisältää keinojuuren asettamisen ja laboratoriossa valmistetun yksilöllisen kruunun.

Hintaan eivät sisälly mahdollisesti tarvittavat luun siirteet tai lisäoperaatiot. Niiden mahdollisesta tarpeesta ja hinnoista saat tietysti erillisen arvion ilmaisen konsultointi yhteydessä. Jotta implantti voidaan asentaa, pitää implantointialueella olla riittävästi luuta. Luusiirteillä ja luun korvikkeilla voidaan tarvittaessa korvata puuttuvaa luuta ja sinuksen (poskiontelon) nostoilla luoda lisätilaa lisättävälle luulle ja implantille.

Ulkonäkö ja toimintakyky kaikkiin tarpeisin

Hammasimplantti näyttää luonnollista. Sen perustana on pieni titaaniruuvi, joka kasvaa nopeasti kiinni leukaluuhun ja muodostaa siten uuden ja tukevan juuren hampaalle.

Implanteilla voidaan korvata proteettisesti yksi hammas tai useita hampaita. Myös hampaattoman leuan kokoproteesi voidaan korvata implanttisillalla, tai proteesi voidaan kiinnittää implanttijuuriin.

Hoidon eteneminen:

1. Perusteellinen tutkimus ja leukojen alueelta otetaan röngenkuva ja TT-kuva tarvittaessa luukodoksen tilanteen tarkistamiseksi

2.Hammasimplantin asentaminen: on kahta tapaa kliinisestä tilanteesta riippuen. Yksivaiheissessa leikkauksessa hammasimplantti asennetaan paikalleen, minkä jälkeen paranemis-/väliaikaineen distanssi kiinnitetään siihen. Kaksivaiheissa leikkauksessa hammasimplantti asennetaan paikalleen ja sen jälkeen se peitetään ikenellä.

3. Paranemisjatkeen asentamisen : yksivaihesissa hoidossa paranemisjatke asennetaan heti implantti leikkaus jälkeen. Kaksivaiheiseen hoidon osassa ien avataan pienellä leikkauksella ja valittu paranemisjatkeen asennetaan.

4. Hampaiden kruunu tekemiseen: silloin jäljennös otetaan ja hammasteknikko valmistaa lopullisen kruunu, silloin huomiota hampaiden oikean värin ja muodon että uudet hampaasi näyttäisivät luonnollisilta.

5. Sovitus ja jälkitarkastus: kun hampaat ovat valmiit, hammaslääkärisi kiinnittää ne vaivottomasti hammasimplantteihin. Implanttihampaita täytyy huolella kuten omiakin hampaita, ja ne on tutkitutettava säännöllisesti hammaslääkärillä.

Varaa konsultaatioaika