fbpx

Tarjous: hammasimplantit alkaen 1599 € ( Normaali 1800€)

Normaali 1800€

Saat meiltä nyt Osstem implantoinnin kruunuineen alkaen 1599 € – rajoitettu erä

(implanttihoito on aloitettava viimeistään 08.04.2022)

Hinta sisältää keinojuuren asettamisen ja laboratoriossa valmistetun yksilöllisen kruunun.

Hintaan eivät sisälly mahdollisesti tarvittavat luun siirteet tai lisäoperaatiot. Niiden mahdollisesta tarpeesta ja hinnoista saat tietysti erillisen arvion ilmaisen konsultoinnin yhteydessä. Jotta implantti voidaan asentaa, pitää implantointialueella olla riittävästi luuta. Luusiirteillä ja luun korvikkeilla voidaan tarvittaessa korvata puuttuvaa luuta ja sinuksen (poskiontelon) nostoilla luoda lisätilaa lisättävälle luulle ja implantille.

Osstem implantit tunnistat siitä että niitä on tutkittu hyvin, osstem implant kehittää ja tutkii implantteja itsenäisesti omissa tuote ja tutkimuskeskuksissaan.

Ulkonäkö ja toimintakyky kaikkiin tarpeisin

Hammasimplantti näyttää luonnolliselta. Sen perustana on pieni titaaniruuvi, joka kasvaa nopeasti kiinni leukaluuhun ja muodostaa uuden ja tukevan juuren hampaalle.

Implanteilla voidaan korvata proteettisesti yksi hammas tai useita hampaita. Myös hampaattoman leuan kokoproteesi voidaan korvata implanttisillalla, tai proteesi voidaan kiinnittää implanttijuuriin.

Hoidon eteneminen:

1. Perusteellinen tutkimus ja leukojen alueelta otetaan röngenkuva ja tarvittaessa TT-kuva luukudoksen tilanteen tarkistamiseksi

2.Hammasimplantin asentaminen: on kaksi tapaa kliinisestä tilanteesta riippuen. Yksivaiheisessa leikkauksessa hammasimplantti asennetaan paikalleen, minkä jälkeen paranemis-/väliaikainen distanssi kiinnitetään siihen. Kaksivaiheisessa leikkauksessa hammasimplantti asennetaan paikalleen jonka jälkeen se peitetään ikenellä.

3. Paranemisjatkeen asentamisen : yksivaiheisessa hoidossa paranemisjatke asennetaan heti implanttileikkauksen jälkeen. Kaksivaiheisen hoidossa osassa ien avataan pienellä leikkauksella ja asennetaan sopiva paranemisjatke.

4. Hampaiden kruunun tekeminen: otetaan jäljennös, jonka perusteella hammasteknikko valmistaa lopullisen kruunun, huomioiden hampaiden oikea väri jotta uudet hampaasi näyttäisivät luonnollisilta.

5. Sovitus ja jälkitarkastus: kun hampaat ovat valmiit, hammaslääkärisi kiinnittää ne vaivattomasti hammasimplantteihin. Implanttihampaista on huolehdittava kuten omiakin hampaita, ja ne on tutkitettava säännöllisesti hammaslääkärillä.

Kokemuksia meistä

Varaa konsultaatioaika