Esteettinen hammashoito

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot

Täyteaine kivun hallintaan ja esteettiseen hoitoon

Täyteainehoito on todettu tehokkaaksi avuksi liian kovan purennan, hermo- tai lihasjumien aiheuttamaan kipuun ja päänsärkyyn. Täyteainetta käytetään purentavaivojen ja kasvojen alueen kipujen hoidossa sekä suun ja kasvojen esteettisten haittojen korjaamisessa.  

Täyteaine on turvallinen, ei-kirurginen vaihtoehto hampaiden voimakkaan yhteenpuremisen aiheuttamiin ongelmiin, jotka tunnetaan myös nimellä bruksismi. Hoito sopii erityisesti pitkäaikaisista purentavaivoista kärsiville asiakkaille; varsinkin jos aiemmat hoidot eivät ole tehonneet tai kivut ovat selvästi lihasperäisiä. Täteaineen tehosta migreenin hoidossa on myös paljon näyttöä viime vuosilta: täyteainehoito voi olla ratkaisu silloin kun perinteiset estohoidot eivät ole taltuttaneet migreeniä.

Täyteainetta käytetään myös suun ja kasvojen esteettisten haittojen korjaamisessa, kuten ilmeryppyjen silottamisessa. Tyypillisiä kohteita ovat otsan poikittaisrypyt, kulmakarvojen väliset pystyrypyt ja silmäkulmien naururypyt.

Täyteainehoidon hinta

PRP-hoidot

Mitä PRP-hoidot ovat?

PRP (Platelet Rich Plasma) eli verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste, jota saadaan hoidettavan omasta verestä. GLO PRP -soluhoito hyödyntää elimistön omia paranemismekanismeja ja stimloi ihon uusiutumista. PRP-menetelmässä hoidettavalta otetaan pieni määrä verta (n. 10–40 ml), josta verihiutaleet erotetaan ja aktivoidaan. Näin saadaan eroteltua käyttöön verihiutalepitoinen plasma (PRP), jonka kasvutekijöitä voidaan injektoida hoidettavalle ihoalueelle.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii erinomaisesti ihon kunnon parantamiseen sekä juonteiden ja ryppyjen silottamiseen, myös silmänympärysiholle. Sarjahoidon tuloksena iho on heleämpi ja nuorekkaampi.  

Ota yhteyttä ja kysy hinta-arvio!  

Juvederm-täyteainehoidot

Ovatko Juvéderm™ -täyteainehoidot minua varten?

Juvéderm™ -täyteainehoidot sopivat kaikille, jotka kokevat ikääntymisen muutokset, kuten juonteet tai uurteet häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla huulia sekä kosteuttaa ihoa. Hoito on yleistynyt merkittävästi kuluneiden vuosien aikana ympäri maailmaa. Tänä päivänä se on nopea, turvallinen sekä minimaalisen toipumisajan vaativa toimenpide.

Miten täyteaine toimii?

Allerganin Juvéderm™ täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen ei-eläinperäisistä ainesosista. Juvéderm™ -täyteainehoito täyteläistää, kosteuttaa sekä silottaa ihoa välittömästi.

Miten toimenpide tehdään?

Toimenpiteen aikana ihoon ruiskutetaan hyvin ohuen neulan avulla Juvéderm™-geeliä toivottuun kohtaan. Hoito on nopea toteuttaa, yleensä aikaa kuluu alle 30 minuuttia. Juvéderm™ -hoitotulos on nähtävissä heti ja iho on tasaisempi ja luonnollisen näköinen. 

Onko toimenpide kivulias?

Juvéderm™ -täyteaine sisältää 0,3 % lidocain-puudutetta, joka alentaa epämiellyttäviä tuntemuksia merkittävästi. Tästä huolimatta kivun kokeminen on yksillöllistä ja tarpeen vaatiessa ihon pinta voidaan lisäksi puuduttaa paikallisesti puuduttavan voiteen avulla ennen toimenpidettä.

Kuinka kauan tulos säilyy?

Hoidon vaikutus säilyy iholla puolesta vuodesta vuoteen jopa kahteen. Juvéderm™ -täyteaine poistuu ihosta aineenvaihdunnan myötä hiljalleen. Se ei siis ole lopullinen eikä se jätä ihoon pysyvästi merkkejä toimenpiteestä.  

Täyteainehoidon hinta

 Täyteaine- ja Juvéderm™ -hoitojen yhdistelmä, ennen ja jälkeen (hml Jeevana Subasinghe)

ARvostelut

Asiakasarvostelut

Ilari Tarvainen
Read More
Hampaastani lohkesi pala, mutta Providentalista löytyi vapaa aika vaivattomasti. Jeevana hoiti lohkeaman ja samalla löytyneen reiän ottaen upeasti huomioon hammaslääkäriin ja kipuun liittyvät pelkoni. Kiitos ammattitaitoisesta hoidosta ja loistavasta asiakaspalvelusta!
Leena Toivainen
Read More
Thomas Thottungal, todella miellyttävä ja asiantunteva hammaslääkäri. Thomas tietää mitä tekee ja lopputulos on loistava. Työskennellessä ei ole kiireen tuntua, vaan rauhallista ja vankkaa ammattitaitoista osaamista. Suosittelen lämpimästi!
Anneli Tertsonen
Read More
Siisti ja rauhallinen paikka Helsingin keskustassa hyvät kulkuyhteydet. Ammattitaitoinen henkilökunta. Hoito on ollut kiitettävää. Päässyt aina ajallaan hammashoitoon. Suosittelen lämpimästi.
Anneli Tertsonen
Read More
Siisti ja rauhallinen paikka Helsingin keskustassa hyvät kulkuyhteydet. Ammattitaitoinen henkilökunta. Hoito on ollut kiitettävää. Päässyt aina ajallaan hammashoitoon. Suosittelen lämpimästi.
Emma T
Read More
Jeevana on tarjonnut erinomaista hoitoa vuosien ajan. Viimeisin oli kruunu aiemmin juurikäsitellylle hampaalle – täydellisen hampaan valmistustekniikka oli erittäin vaikuttava. Suosittelen lämpimästi hänen työtään, sillä hänellä on korkeatasoista osaamista, joka tarjoaa hoitoa monilla erikoisaloilla.
Ilya Bezuglov
Read More
Loistava paikka korjata hampaat nopea ja laadukas palvelu, asiakkaan tarpeiden mukaan säädettävä työaikataulu, ystävällinen henkilökunta. Erittäin suositeltavaa. 🙂
Previous
Next

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Aukioloajat: 9.00–16.00 Ajanvaraukset ja kysymykset voi esittää joko puhelimitse (ma–Pe klo 9–16), sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

Sijainti: Hammaslääkäriasemamme uusimpine puitteineen löytyy Helsingin keskustan sydämestä, kivenheiton päässä Stockmannin tavaratalosta, Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa.

Esteettömyys: Tiloihin pääsee myös pyörätuolilla. Autolla liikkuvat voivat pysäköida esimerkiksi Forumin tai Stockmannin pysäköintihalliin.

Yhteydenottolomake