!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

Tiedoksi

ASIAKKAILLE


Olemme iloisia että olette valitsemassa Providental Hammaslääkärit. Säännölliset tarkastukset ja ennaltaehkäisevä hoito ovat tärkeitä kaiken ikäisille. Ystävälliset ja ammattitaitoiset hammaslääkärimme opastavat sekä lapset että aikuiset oikeanlaisiin suunhoitotottumuksiin.

Teemme yhteistyötä potilaan kanssa laatiessamme yksilöllistä hoitosuunnitelmaa. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme ennaltaehkäisevää hoitoa ehkäistäksemme karieksen, ientulehduksen ja purentaelinongelmien syntymistä.

Maksu vastaanotolla vain pankki-/luottokortilla tai käteisellä heti toimenpiteen jälkeen.

Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti 56€/30min. Peruutus on tehtävä edellisenä päivänä klo 13:00 mennessä.

Palveluseteliasiakkaille tiedoksi: 

 Providental ei enää toistaiseksi ota vastaan palveluseteleitä,
kiitos kuluneiden vuosien yhteistyöstä!  

 

 


 

YHTEYSTIEDOT

Kalevankatu 4 A, 3. krs

00100 Helsinki

09 6227 0770

providental@providental.fi

Sijainti: Hammaslääkäriasemamme uusimpine puitteineen löytyy Helsingin keskustan sydämestä, kivenheiton päässä Stockmannin tavaratalosta, Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa. Tarjoamme ainutlaatuisen ja yksilöllisen kokemuksen Helsingin ydinkeskustassa.

Esteettömyys: Tiloihin pääsee myös pyörätuolilla. Autolla liikkuvat voivat pysäköida esimerkiksi Forumin tai Stockmannin pysäköintihalliin.

Ajanvaraus: ma–pe klo 9–15, puh: 09 6227 0770

Aukioloajat: 9.00–16.00 sekä sop.mukaan.

 

PALAUTE 

Voit auttaa meitä parantamaan palvelujamme antamalla palautetta. Palautteesi on meille tärkeää.

Scroll to top Call Now