fbpx

OTA YHTEYTTÄ

PROVIDENTAL HAMMASLÄÄKÄRIT

Kalevankatu 4 A, 3. krs, 00100 Helsinki
09 6227 0770
providental@providental.fi

Aukioloajat: 9.00–16.00 Ajanvaraukset ja kysymykset voi esittää joko puhelimitse (ma–Pe klo 9–16), sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

Sijainti: Hammaslääkäriasemamme uusimpine puitteineen löytyy Helsingin keskustan sydämestä, kivenheiton päässä Stockmannin tavaratalosta, Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa.

Esteettömyys: Tiloihin pääsee myös pyörätuolilla. Autolla liikkuvat voivat pysäköida esimerkiksi Forumin tai Stockmannin pysäköintihalliin.

Thomas Thottungal

Hammaslääkäri

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 1996, lisäksi olen suorittanut Helsingin yliopistossa kahden vuoden Masters of Science -Restorative dentistry 2000 – tutkinnon johon kuului erikoishammaslääkärin tutkintoa vastaava kliininen potilastyöskentely. Opiskeluaikanani minulle myönnettiin Planmecan palkinto vuoden parhaana opiskelijana.

Olen lisäksi suorittanut Lontoossa oikomishoidon kahden vuoden opinnot (postgraduate diploma in orthodontics 2020).

Kielitaito: suomi, englanti

Monika Böök

Hammaslääkäri

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingissä 1987 ja olen paneutunut erityisesti iensairauksien hoitoon. Lisäksi olen suorittanut 90-luvulla Saksassa ja Tanskassa erityisopintoja ja opinnäytteitä aiheeseen liittyen. Iensairauksien hoidon lisäksi teen paikkauksia, juurihoitoja ja pienkirurgiaa.

Kielitaito: ruotsi, suomi, saksa, englanti

Jeevana Subasinghe

Hammaslääkäri

Minulla on yli 20 vuoden kokemus hammaslääkärinä Suomessa ja Englannissa. Valmistuin vuonna 1990 hammaslääkäriksi. Erikoisosaamiseni ovat kasvojen esteettiset hoidot, sisältäen botox -ja huulten fillerihoidot, implanttihoidot ja oikomishoidon. Olen myös syvästi perehtynyt leukanivelen ongelmiin ja uniapnean hoitoon.

Kielitaito: suomi, englanti

Scroll to top