fbpx

OTA YHTEYTTÄ

PROVIDENTAL HAMMASLÄÄKÄRIT

Kalevankatu 4 A, 3. krs, 00100 Helsinki
09 6227 0770
providental@providental.fi

Aukioloajat: 9.00–16.00 Ajanvaraukset ja kysymykset voi esittää joko puhelimitse (ma–Pe klo 9–16), sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

Sijainti: Hammaslääkäriasemamme uusimpine puitteineen löytyy Helsingin keskustan sydämestä, kivenheiton päässä Stockmannin tavaratalosta, Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa.

Esteettömyys: Tiloihin pääsee myös pyörätuolilla. Autolla liikkuvat voivat pysäköida esimerkiksi Forumin tai Stockmannin pysäköintihalliin.

Thomas Thottungal

Hammaslääkäri

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 1996, lisäksi olen suorittanut Helsingin yliopistossa kahden vuoden Masters of Science -Restorative dentistry – tutkinnon johon kuului erikoishammaslääkärin tutkintoa vastaava kliininen potilastyöskentely. Opiskeluaikanani minulle myönnettiin Planmecan palkinto vuoden parhaana opiskelijana.

Kielitaito: suomi, englanti

Monika Böök

Hammaslääkäri

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingissä 1987 ja olen paneutunut erityisesti iensairauksien hoitoon. Lisäksi olen suorittanut 90-luvulla Saksassa ja Tanskassa erityisopintoja ja opinnäytteitä aiheeseen liittyen. Iensairauksien hoidon lisäksi teen paikkauksia, juurihoitoja ja pienkirurgiaa.

Kielitaito: ruotsi, suomi, saksa, englanti

Jeevana Subasinghe

Hammaslääkäri

Minulla on yli 20 vuoden kokemus hammaslääkärinä Suomessa ja Englannissa. Valmistuin vuonna 1990 hammaslääkäriksi. Erikoisosaamiseni ovat kasvojen esteettiset hoidot, sisältäen botox -ja huulten fillerihoidot, implanttihoidot ja oikomishoidon. Olen myös syvästi perehtynyt leukanivelen ongelmiin ja uniapnean hoitoon.

Kielitaito: suomi, englanti

Heli Ranta

Hammaslääkäri

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingissa 1981. Teen kaikkea yleishammaslääkärin osaamiseen liittyviä töitä eli iensairauksien hoitoa,paikkausta, juurihoitoja, protetiikkaa ja pienkirurgiaa.
Harrastelen ulkoilua metsäisissä maisemissa cairnin terrierini kanssa, luen, piirrän, maalaan sekä otan valokuvia mielelläni.

Kielitaito: suomi, englanti, kouluruotsi

Scroll to top