GALLERIA

SILTA

Ennen

Jälkeen

Yllä kuvissa 50-vuotias nainen, jolle valmistettu uudet yläetuhampaat silta- ja kruunurakentein. Alaleuassa osaproteesi.

KRUUNUT JA HAMPAIDEN VALKAISU

Ennen

Jälkeen

Yllä kuvissa hampaidensa aikaisempaan ulkonäköön tyytymätön nuori naispuolinen henkilö.
Esteettisesti miellyttävä ja purennallisesti ideaali lopputulos on saavutettu keraamisilla kruunuilla ja hampaiden valkaisulla.

etuhampaiden kruunut

Ennen

Jälkeen

Yllä kuvissa etuhampaiden keraaminen kruunuhoito (2 kpl yläleuassa: kuvasta katsoen keskiviivasta toinen hammas vasemmalla ja ensimmäinen hammas oikealla). Vasemmanpuoleinen etuhammas muotoiltu esteettisistä muoveista.

Laminaatit

Ennen

Jälkeen

Yllä kuvissa esimerkki hampaiden laminaattihoidosta (Empress-laminaatit), jossa hampaiden muotoa ja väriä voidaan muuttaa ohuilla keraamisilla kuorilla. Potilaan toiveena oli hampaiden luonnollisuus. Valmiissa laminaateissa hiukan enemmän pituutta tehden hymystä luonnollisen ja nuorekkaan.

KOKO SUUN PURENNAN KUNTOUTUS

Ennen

Jälkeen

Ohessa erityisen kuluneen ja toimimattoman hampaiston ja purennan laaja kuntoutus (alkukuvassa alahampaat väliaikaisia kruunurakennelmia). Hoidossa käytetty useita eri menetelmiä mukaanlukien juurten pidennysleikkausta, kruunutusta ja siltarakennelmia (kultakeramialla). Potilas on saanut hyvän lopputuloksen ylläpitoon myös purentakiskon kotikäyttöön.

KOKO SUUN PURENNAN KUNTOUTUS

Ennen

Jälkeen

Ylävasemmalla esimerkki tupakoinnin ja happamien juomien nauttimisen seurauksena syntyneestä erittäin vaikeasta hampaiston eroosiosta ja muusta kulumisesta. Yläetuhampaissa erityisen vähän hammaskiillettä.

Yläetuhampaat juurihoidettu ja niihin asetettu kultapilarit kruunutuksen tueksi. Koko hampaisto hoidettu terveydelle edulliseksi metallokeraamisilla kruunuilla ja siltarakennelmilla.

KERAAMISET PAIKAT

Ennen

Jälkeen

Vasen yläkuva, ks. kaksi takahammasta kulmahampaan jälkeen: Kaksi uusittavaa huonokuntoista, purennassa kestämätöntä ja esteettisesti epämiellyttävän näköistä suurehkoa muovipaikkaa. Oikea yläkuva: Kyseiset muovipaikat vaihdettu kestäviin luonnollisen näköisiin keraamisiin paikkoihin.

HML JEEVANA SUBASINGHEN GALLERIA

Ennen

Jälkeen

Potilas oli tyytymätön etuhampaidensa kruunujen ulkonäköön – hampaissa ollut  myös tulehdusta.  Ratkaisuna uudet ja siistit keraamiset etuhampaiden kruunuratkaisut ja tulehduksen hoito.

OIKOMISHOITO – HML JEEVANA SUBASINGHE

Ennen

Jälkeen

Esteettinen oikomishoito kiinteillä kojeilla. Lopputuloksena tyytyväinen potilas!

PARODONTIITIN HOITO JA KERAAMISET SILLAT

Ennen

Jälkeen

Ohessa parodontiittihoitojen ja etuhampaiden keraamisten siltaratkaisujen esteettisesti miellyttävämpi, siisti lopputulos. Hammaslääkäri Jeevana Subasinghe.

OIKOMISHOITO – HML JEEVANA SUBASINGHE

Ennen

Jälkeen

Vaikean avopurennan hoito perinteisillä oikomiskojeilla. Lopputuloksena terve purenta ja kaunis hymy.

Kalevankatu 4 A, Helsinki

Scroll to top