fbpx

työterveysham-
mashoito

Suun terveys on olennainen osa ihmisen hyvinvointia ja kokonaisterveyttä. Suun terveydenhuolto on tärkeä osa työkyvyn ylläpitoa. Suun alueen ongelmien ennaltaehkäisevä hoito on myös kannattavaa ja motivoivaa, koska ennaltaehkäisyllä saadaan hyviä hoitotuloksia kohtuullisin kustannuksin.

Työnantajan tuki hammashoidolle on positiivinen kannuste työntekijän suun sekä koko yleisterveyden ylläpitoon. Suomen lainsäädäntö velvoittaa työantajan järjestämään työntekijöidensä työterveyshuollon. Valitettavasti hammashoito ei ole kuulu lakisääteisen työterveyshuollon piiriin, ainakaan vielä. Kuitenkin työterveyshammashuollosta hyötyvät sekä työnantaja että työntekijä.

Henkilökunnastaan huolehtivalle yritykselle työterveyshammashuoltopalvelujen tarjoaminen on kyky erottua kilpailijoistaan. Työterveyshammashuollon kustannukset ovat yritykselle kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle taas, verotonta etua. Hyvä suun terveys ja kaunis hymy ovat valttikortteja niin terveydenhuolto- kuin business alallakin.

Kysy meiltä lisää vaihtoehdoista työterveyshuollon suhteen.

Scroll to top