fbpx

PROTEETTISET

HOIDOT

Keraamisella täytteellä, kruunulla tai sillalla voidaan hoitaa lohkeilevia, hauraita tai pahasti kuluneita hampaita. Keramialla saadaan aikaan lopputulos, joka on kestävyydeltään ja ulkonäöltään erittäin luonnollinen ja muistuttaa mahdollisimman paljon oikeaa hammasta.

  • KIINTEÄ PROTETIIKKA

Keraaminen täyte soveltuu myös helposti reikiintyien ja lohkeilevien vanhojen paikkojen korvaamiseen. Keraaminen paikka on myös huomattavasti kestävämpi kuin muovipaikka eikä keraaminen täyte kellastu.

Puuttuva hammas voidaan kätevästi korvata ns. sillalla käyttäen tukena viereisiä hampaita. Siltarakenne on hyvä vaihtoehto silloin, jos korvattavan hampaan viereiset hampaat ovat paljon paikatut tai jos keinojuurihoitoa varten alueella ei ole riittävästi luutukea. Sillan asentamiseen ei tarvita kirurgisia toimenpiteitä, vaan se kiinnitetään omien hampaiden päälle sementoimalla.

Keraamisilla laminaateilla saadaan erittäin hyviä lopputuloksia esteettisessä hammashoidossa, ja niillä voidaan hoitaa etenkin hampaiden asento- ja värivirheitä.

Lue lisää laminaattihoidoistamme TÄÄLLÄ

 

 

  • IRROTETTAVA PROTETIIKKA

Kokoproteesi on irrotettava koko hampaistoa korvaava akryylipohjainen proteesi.

Osaproteesilla voidaan korvata yksi tai useampia hampaita ja se on pohjaltaan yleensä metallinen, vaikka akryylistä valmistettuja osaproteeseja voidaan teettää tietyissä tapauksissa.

Irrotettavan proteesin voi lisäksi tuea leukluuhun ns. implantti”napein”.

Lue lisää implanttihoidoistamme TÄÄLTÄ

Tutustu hintoihimme TÄÄLLÄ

Kysy lisää sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta hammaslääkäriltäsi.

Scroll to top Call Now