hampaiden
Valkaisu

HAMPAIDEN VALKAISU VASTAANOTOLLA

Hammaslääkärin kanssa suunniteltu ja tehty hampaiden valkaisu on paras ja turvallisin tapa saavuttaa haluamasi valkaisutulos. Hammaslääkäri osaa arvioida suusi terveyden sekä hampaidesi sävyn ja pystyy täten suosittelemaan sinulle parhaiten sopivaa valkaisumenetelmää, jolla saavutetaan paras lopputulos. Lisäksi hammaslääkäri voi neuvoa ja auttaa sinua askarruttavissa kysymyksissä, kertoa lisää hampaiden valkaisusta, seurata hoidon edistämistä, ehkäistä haittavaikutukset ja huomioida mahdolliset erityistarpeesi. Hammaslääkärin kanssa tehty valkaisuhoito on taatusti turvallinen ja mukava keino saavuttaa valkoinen hymy!

HAMPAIDEN VALKAISU KOTONA

Kotivalkaisu on helppo vaihtoehto hammaslääkärin vastaanotolla tapahtuvalle valkaisulle. Hampaiden valkaisu kotona onnistuu vaivattomasti yöllä tai vaikka televisiota katsellessa. Hammaslääkärimme ohjaavat kotivalkaisun käyttöä. Kotivalkaisu on erittäin joustava keino saada valkoiset hampaat – voit valkaista hampaasi juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii!

Valkaisun jälkeen pitäisi välttää seuraavia värjääviä ruokia ja juomia vähintään 3 vuorokauden ajan: Purukahvi/Tee, tupakkatuotteet, sinappi/ketsuppi, cola-juomat, punaviini, soija-kastikkeet, marjat, punaiset kastikkeet, salmiakki, lakritsi. Happamia tuotteita kuten esim. sitruuna on myös hyvä välttää vähentääkseen mahdollista vihlontaa.

 Enlighten hampaiden valkaisu (hinta 500€)

 Maailmalla tunnettu Enlighten-valkaisu on nyt saatavilla Providentalissa. Lue lisää tästä.

Valkaisun hinta:

 Vastaanottovalkaisu (ylä- ja alahampaat)                                                 299€
 Vastaanottovalkaisu ja kotivalkaisu (ylä- tai alahampaat)                  399€
 Erillinen pelkkä kotivalkaisu (ylä- ja alahampaille)                                125€

Scroll to top