!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js?v=next');

hampaiden
Valkaisu

HAMPAIDEN VALKAISU VASTAANOTOLLA

Hammaslääkärin kanssa suunniteltu ja tehty hampaiden valkaisu on paras ja turvallisin tapa saavuttaa haluamasi valkaisutulos. Hammaslääkäri osaa arvioida suusi terveyden sekä hampaidesi sävyn ja pystyy täten suosittelemaan sinulle parhaiten sopivaa valkaisumenetelmää, jolla saavutetaan paras lopputulos. Lisäksi hammaslääkäri voi neuvoa ja auttaa sinua askarruttavissa kysymyksissä, kertoa lisää hampaiden valkaisusta, seurata hoidon edistämistä, ehkäistä haittavaikutukset ja huomioida mahdolliset erityistarpeesi. Hammaslääkärin kanssa tehty valkaisuhoito on taatusti turvallinen ja mukava keino saavuttaa valkoinen hymy!

 

HAMPAIDEN VALKAISU KOTONA

Kotivalkaisu on helppo vaihtoehto hammaslääkärin vastaanotolla tapahtuvalle valkaisulle. Hampaiden valkaisu kotona onnistuu vaivattomasti yöllä tai vaikka televisiota katsellessa. Hammaslääkärimme ohjaavat kotivalkaisun käyttöä. Kotivalkaisu on erittäin joustava keino saada valkoiset hampaat – voit valkaista hampaasi juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii!

 

ENLIGHTEN

” Maailman ainoa hampaiden valkaisu jossa B1 vaaleustakuu”

 

Enlighten B1-vaaleustakuun antava hampaiden valkaisu on menetelmä, jolla 95% potilaista saavuttaa vähintään VITA B1 sävyn kahdessa viikossa.

 

Miksi valita Enlighten Hampaiden valkaisu?

– Tulokset ovat hyvin ennustettavissa. B1 vaaleustakuu.

– Patentoidut valkaisumuotit.

– Minimaalinen vihlonta + tehokkaat vihlontaa ehkäisevät oheistuotteet.

– Yksinkertainen (ei iensuojauksia eikä laser valoja).

– Alhaiset EU direktiivin mukaiset geelikonsentraatiot (6% vetyperoksidi, 10% ja 16% karbamidiperoksidi).

– Turvallinen

 

Lue lisää Enlighten –valkaisumenetelmästä osoitteessa https://www.enlightenfinland.com/

Lisäkysymyksiin vastaamme joko sähköpostitse os. providental@providental.fi

 

tai puh. 09 6227 0770 (arkisin klo 9.15)

 

Valkaisun jälkeen pitäisi välttää seuraavia värjääviä ruokia ja juomia vähintään 3 vuorokauden ajan: Purukahvi/Tee, tupakkatuotteet, sinappi/ketsuppi, cola-juomat, punaviini, soija-kastikkeet, marjat, punaiset kastikkeet, salmiakki, lakritsi. Happamia tuotteita kuten esim. sitruunaa on myös hyvä välttää mahdollisen vihlonnan vähentämiseksi.

 

VALKAISUJEN HINNAT:

 Vastaanottovalkaisu (ylä- ja alahampaat)                                              alk. 399€

Vastaanottovalkaisu ja kotivalkaisu (ylä- tai alahampaat)                  alk. 599€

Erillinen pelkkä kotivalkaisu (ylä- ja alahampaille)                                alk. 349€

ENLIGHTEN                                                                                                     alk. 699€

 

Scroll to top Call Now